Setkání se známými osobnostmi a úspěšnými sportovci během netradičního nakupování připravila pro své zákazníky značka adidas. Pocit, že jsou sami VIP osobnosti, si mohli vychutnat všichni, kteří zavítali v pátek 17. října do značkové prodejny adidas v OC Chodov. Za pokladnou v rolích prodavačů totiž stáli usměvaví sportovci Petr Koukal, Andrea Hlaváčková, Kiki a Maki, modelky Klára Medková a Tereza Chlebovská a herečka Andrea Kerestešová.

Návštěvníkům prodejny se dostal kompletní servis od stylového welcome drinku, služeb stylistky a blogerky Petry Vančurové a možnosti originálního lakování nehtů až po hvězdnou obsluhu a 25% slevu na všechen sortiment. Kromě známých tváří do prodejny lákala také živá hudba DJ Rockstara a během odpoledne prodejna rozhodně nezela prázdnotou, z čehož měli organizátoři i slavní hosté radost. Celá akce totiž měla i charitativní nádech.

Příjemný zážitek pro nakupující umocňoval fakt, že část z jejich útraty putovala na Nadační fond Petra Koukala, jenž si klade za cíl provádět osvětu, podporovat zdraví mužů v České republice a porušovat tzv. tabu chlapského zdraví.

Zákazníci přispěli na nadační fond Petra Koukala, který se spolu s Terezou Chlebovskou chopil role za kasou

Hlavní aktér nadačního fondu, sedminásobný mistr ČR v badmintonu Petr Koukal si akci pochvaloval: „Jsem nadšený, že nás adidas oslovil a takto nám umožnil získat prostředky na další činnost. Sport a zdraví jdou ruku v ruce, proto si myslím, že spojení fondu s dnešní akcí má smysl, a doufám, že to bude pouze prvním krokem k další budoucí spolupráci. Poděkovat bych chtěl také zúčastněným dámám, které především dnes přitahovaly zákazníky do prodejny.“

Své zapojení za všechny zhodnotila Andrea Hlaváčková: „Já se takovéhle akce účastním poprvé a musím říct, že je zde skvělá atmosféra. Jsem překvapená, kolik je tu lidí. Já osobně jsem se tu moc ráda viděla po dlouhé době s kamarádkama Kiki a Maki a bylo fajn poznat i ostatní sportu holdující lidi. Myslím, že jsme se tu dnes všichni bavili, obzvlášť za pokladnou jsme si užili spoustu srandy. Naši zákazníci vypadali spokojeně, tak snad opravdu byli!“

http://www.stkprochlapy.cz/jak-pomoci., wwwcook-comm.com

Jak můžete pomoci Nadačnímu fondu Petra Koukala:

Svůj finanční dar můžete poskytnout bezhotovostním převodem na bankovní účet Nadačního fondu Petra Koukala – 131 131 131/600, vedený u GE Money Bank, a.s. Jako VS (variabilní symbol) uveďte Vaše příjmení či název společnosti poskytující dar.

Po předchozí dohodě můžete Nadačnímu fondu Petra Koukala na základě písemné darovací smlouvy poskytnout taktéž věcné dary.