Pokud máte rádi mléčné výrobky, ovoce a zeleninu, tak si zcela jistě přijdete na své dne 18. září na náměstí ve Valašském Meziříčí, kde se již poněkolikáté koná tradiční Den s Ovocentrem a Mlékárnou Valašské Meziříčí. Dopolední program je zaměřen na projekt Ovoce a zelenina do škol za účastí místních základních škol. Akce Den s Ovocentrem a Mlékárnou Valašské Meziříčí je podporována také městem Valašské Meziříčí. Spolupráce obou firem má kořeny již v minulosti, obě firmy se podporují ve svých prodejních aktivitách, sdílejí informace o zájmu zákazníků o mléčné výrobky či ovoce a zeleninu. V neposlední řadě Mlékárna zajišťuje část rozvozu ovoce do škol, které jsou mimo dosah rozvozu Ovocentra. Společné prodejní trhy jsou jen vyvrcholením této spolupráce.

„O květnový Den mléka a podzimní Den s Ovocentrem je každoročně velký zájem, proto jsme se rozhodli v této tradici i nadále pokračovat“ říká Zdeněk Bukovjan, Sales&Marketing manager Mlékárny Valašské Meziříčí. „Návštěvnici budou mít možnost si z našeho sortimentu nakoupit nejen jogurty, ale i tekuté mléčné výrobky jako kefíry či acidofilní mléka či čerstvé mléčné výrobky,“ dodává Zdeněk Bukovjan.

Již tradiční Den s Ovocentrem a Mlékárnou Valašské Meziříčí proběhne 18.9.2015 od 8 hodin a potrvá do 16 hodin na náměstí ve Valašském Meziříčí. Nabízeno bude čerstvé ovoce a zelenina, kvalitní dovozový tuňák v konzervách včetně možnosti ochutnávky, suché plody a mléčné výrobky za zvýhodněné ceny. Dopolední program je zaměřen na projekt Ovoce a zelenina do škol za účastí místních základních škol. Od 13:00 hodin pak zcela jistě menší děti uvítají návštěvu plyšových medvídků Kubíka, kteří budou rozdávat drobné dárky. Těšíme se na Vás!

Privatizací Beskydských mlékáren v roce 1992 vznikla Mlékárna Valašské Meziříčí. Současný výrobní program tvoří tyto výrobky: smetanové jogurty, polotučné ovocné jogurty, nízkotučné ovocné jogurty, kysané výrobky, BIO jogurty a čerstvé tekuté výrobky. Mlékárna Valašské Meziříčí se zařadila mezi významné výrobce kysaných mléčných výrobků České republiky. Zákazníci si je oblíbili především pro jejich vysokou kvalitu a lahodnou chuť. Prvotřídní kvalita výrobků je potvrzena nejen jejich stoupající oblibou, ale i získáním nejrůznějších ocenění. Za těmito úspěchy stojí především zaměstnanci společnosti, kteří ke kvalitě výrobků přispívají svým nadšením a obětavostí. Její výrobky jsou zastoupeny v celé síti obchodních řetězců i ostatních prodejen. Co se týče exportních aktivit, mlékárna se soustředí na slovenské trhy. Více informací o mlékárně naleznete na: www.mlekarna-valmez.cz.