Na konci září, v termínu 22.9. – 25.9.2016, se na Výstavišti v Praze – Holešovicích uskuteční 19. ročník největšího českého autosalonu – AUTOSHOW Praha 2016. Prezentovat se zde bude na 40 renomovaných značek. Mezi divácky nejlákavější bude jistě patřit expozice českého zastoupení Mercedes-Benz. Těšit se můžete na 3 zajímavé novinky – atraktivní C kabriolet, elegantní GLC kupé a praktické E kombi.

Pokud patříte mezi příznivce jízdy s větrem ve vlasech, rozhodně byste si neměli nechat ujít první kabriolet třídy C. Ten završuje nabídku kabrioletů s klasickou plátěnou skládací střechou. V případě, že si potrpíte na extra pohodlí, můžete sáhnout po vybavení automatickým systémem větrné clony AIRCAP a vyhřívání prostoru krku a hlavy AIRSCARF. Jízdu s otevřenou střechou si tak můžete užívat 365 dní v roce!

Kabriolet třídy C jako nová vstupní brána do světa kabrioletů Mercedes-Benz zůstává věrna designérské filozofii značky: smyslné čistotě tvarů jako definici moderního luxusu. Jedná se o osobitý vůz s výrazně sportovním stylem, svěžím šarmem a mladistvým duchem. Nechte se jím okouzlit i Vy!

Mercedes GLC kupé rozšiřuje stále oblíbenější segment SUV vozů. Na první pohled zaujme svým expresivním designem se sportovní povahou. Toto středně velké SUV přesvědčí každého svou bezpečností, moderními asistenčními systémy a dynamickým charakterem. Díky propracovaným technologiím toto auto dokonale snoubí komfort suverénní jízdy v jakémkoliv terénu s vysokým pohodlím. Vůz je navíc živoucím důkazem, že dva zdánlivě protikladné designérské světy – SUV a kupé – lze elegantně sladit.

K dispozici je celkem osm modelových variant, a tak si každý vybere vůz přesně podle svých představ a nároků. Zlatým hřebem je pak exkluzivní verze EDITION 1.

Poslední z tria novinek je Mercedes-Benz třídy E kombi. Své příznivce si získá díky inovativní technice a přesvědčivému prostorovému konceptu. Z hlediska nabídky prostoru patří mezi favority ve svém segmentu s objemem zavazadlového prostoru až 1820 litrů. Pokud máte velkou rodinu, potěší Vás zpráva, že bude k dispozici i s třetí výklopnou řadou sedadel pro děti.

Díky nejnovějším bezpečnostním a asistenčním systémům je limuzína přezdívána „nejinteligentnějším manažerským sedanem na světě“. Všechny tyto technické novinky jsou nyní samozřejmě dostupné i pro verzi kombi. Za zmínku stojí také funkce Cargo pro zadní sedadla – ta pracuje se sklopením jejich opěradel, které umožní zvětšení zavazadlového prostoru až o 30 litrů. Určitě Vás překvapí fakt, že díky sofistikovanému rozvržení prostoru, se do vozidla vejde i jedna europaleta. To je u většiny osobních vozů zcela nemožné. Spousta dalších promyšlených prvků výbavy pak z E kombi dělá nepostradatelného pomocníka pro práci, přepravu i rodinnou dovolenou. To vše v moderním, stylovém a dynamickém designu…